dijous, 18 de juny de 2020

EL BOSC TRANQUIL (Mindfulness)JA HEU RECOLLIT DE  L´ESCOLA  TOT  EL  VOSTRE MATERIAL. SEGURAMENT  HEU VIST EL BOSC QUE VÀREM COMEÇAR  FA UNS MESOS I ELS ANIMALETS QUE ENS VA DEIXAR LA NOSTRA FADA.
PER SI VOLEU  RECORDAR COM ERA LA VIDA AL BOSC TRANQUIL ON VIVIEN TOTS ELS NOSTRES AMICS, I ELS MISSATGES DE LA FADA, AQUÍ  VOS DEIXAM EL VÍDEO.


               


QUAN VOS VENGUI DE GUST  PODEU  ACABAR  D´ACOLORIR EL BOSC  I TAMBÉ HI PODEU AFERRAR  ELS ANIMALETS  DEVORA LA FADA.

DESPRÉS CERCAU  UN  ESPAI  A LA VOSTRA HABITACIÓ O ALLÀ  ON MÉS VOS AGRADADI PER  POSAR-HI EL VOSTRE BOSC. ES POT CONVERTIR EN EL RACÓ DEL BOSC TRANQUIL. HI PODREU ANAR SEMPRE QUE VOS FACI FALTA. JA EN SABEU.  VOS COL-LOCAU COM A REIS I REINES. TANCAU ELS ULLS I COMENÇAU A RESPIRAR SUAUMENT,  ATENTS A LA VOSTRA RESPIRACIÓ. SENTIU COM L´AIRE ENTRE PEL NAS , OMPL ELS VOSTRES PULMONS I BAIXA CAP A LA PANXA . DESPRÉS EL TREIS PER LA BOCA LENTAMENT.  I CONTINUAU AIXÍ UNA ESTONETA.

COM DIU LA FADA: RESPIRANT ENS TRANQUIL-LITZAM.

AL RACÓ DEL BOSC TRANQUIL HI PODEU TENIR  TOT ALLÒ QUE VOS AJUDA A SENTIR-VOS MILLOR:  POT DE PURPURINA, OBJECTES PER FER MASSATGES  , MUSIQUETA  I LLIBRES ...  CADA DIA DE L´ESTIU  HI PODEU ANAR  UNA ESTONETA A PRACTICAR. SENTIR PAU DINS NOLTROS ENS AJUDA A ESTAR SANS I  APRENDRE AMB MÉS FACILITAT.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada